loader image

FreZe Nikrob EV - të dhëna teknike

Modeli i automjetit EVOM58
Dimensione të gjata të përgjithshme 2920 – Standart
3061 – Long Range
Madhësia e profilit të lartë 1621 – Standart
1659 – Long Range
Ngarkesa 700 – Standard
750 – Long Range
Këndi i afrimit / nisjes 29/44
Ngarkesa e boshtit 485/585
Numri i akseve 2
Pista e përparme 1290
Lloji i karburantit Elektrik i pastër
Fuqia e motorit, kW 29 – Standart
32 – Long Range
Kapaciteti i baterisë, kWh 13.8 – Standart
26.5 – Long Range
Madhësia e gjerë 1493 – Standart
1520 – Long Range
Masa totale 1070
Shpejtësia maksimale, km/h 100 – Standart
105 – Long Range
Ulse 4
Pezullim i përparmë dhe i pasmë 1290 – Standart
1306 – Long Range
Baza e rrotave 145/70 R12
Prodhuesi i motorit Siemens
Sistemi i frenave kundër bllokimit Kane
Koha e karikimit, ore 6 – Standart
7 – Long Range

Makina është plotësisht elektrike. Një karikim është i mjaftueshëm për rreth 200 km (Standart) ose 300 km (Long Range). Lloji ABS: RedABS5. Lloji i baterisë së automjeteve elektrike: Bateri litium fosfat hekuri, tension nominal i sistemit të baterisë 109 V. Kapaciteti nominal i sistemit të baterisë 150 Ah. Fuqia maksimale e motorit: 29 kW (Standart) ose 32 kW (Long Range). Përfshin: Sistemin Mbajtës Suplementar, Fenerët LED, Kamera me pamje të pasme, Transmision automatik, Kondicioner.

Shtypni rreth FreZe Nikrob EV

Makineri mulliri Nikrob EV
Në fakt, Pranvera Dacia, e cila do të jetë në dispozicion nga vjeshta, konsiderohet të jetë makina elektrike më e lirë në Gjermani në të ardhmen me 20,500 euro. Por Freze Nikrob EV kushton vetëm gjysmën e sasisë.

Makina elektronike më e lirë vjen nga Dartz
Në fakt, Dartz është i njohur për konvertimet e tij marciale SUV.
Copyright © 2023. All rights reserved.